Hjemmetelefon

Fortell hva som skjer til hele Norden.
 Uten å betale tellerskritt*.

Du ringer via din internettforbindelse. Ikke bare blir det slutt på telefonregningen og dyre tilleggstjenester.
Du får muligheten til en hjemmetelefon som hele familien i hjemmet kan bruke – med en rekke tilleggstjenester inkludert!

Hjemmetelefon

Få et nytt nummer eller behold ditt gamle. Du får en dedikert telefonlinje hvor du kan koble på en fast hjemmetelefon som hele familien kan bruke. Du får spesifisert oversikt over samtaler og forbruk på våre nettsider. Oppføring i opplysningstjenesten. Opprinnelsesmarkering på nødsamtaler – du blir koblet direkte til riktig AMK-sentral (Akutt Medisinsk Kommunikasjonssentral).

Telefontjenester

Standard velkomsthilsen på din telefonsvarer, som enkelt lar seg forandre ved å legge på egen personlig hilsen. En rekke viderekoblingstjenester er inkludert. Alle samtaler kommer til deg hvor du er. Det er gjort på få sekunder, og både telefonsvarer- og viderekoblingstjenestene er klare til bruk umiddelbart.

Dette får du:

  • Gratis tellerskritt til alle fasttelefoner i hele Norden*
  • En telefonlinje og ditt gamle telefonnummer, eller et nytt nummer
  • Spesifisert oversikt over samtaler og forbruk på nettsiden
  • Viderekobling- og telefonsvarertjeneste
  • Oppføring i nummeropplysningstjenesten
  • Opprinnelsesmarkering
  • Månedlig beløpsgrense for teletorg og givernummer
  • Sperring for teletorg og givernummer

* Gjelder kunder som har Altibox Hjemmetelefon Basis. Gjelder inntil en time pr. samtale, ekskludert spesialnummer.

Altibox Loop - Uansett hvor du er, ring via hjemmetelefonen fra kr 0,-*

Altibox hjelper deg med å redusere mobilregningen din. Vår nye tjeneste Altibox Loop lar deg ringe med hjemmetelefonen din selv om du ikke er hjemme. Du kan ringe fra hytta, utenlandsferie eller ferieboligen i Spania. Det eneste du trenger er et trådløst nett og et abonnement på Altibox Hjemmetelefon. Best av alt er at den du ringer ikke trenger ha noen app.

Ring via hjemmetelefonen på iPhone, iPad eller din Android telefon.

Gå til Mine Sider for å registrere deg som bruker. Deretter laster du ned Altibox Loop appen gratis i App Store eller Google Play.

Profilbilde_9025

*Gratis tellerskritt til alle fasttelefoner i hele Norden. Gjelder kunder som har bredbånd, tv og hjemmetelefon, eller kunder som har Altibox Fiberbredbånd 80/80 eller høyere.

Sjekk om du kan få Altibox